Duguláselhárítás gyorsan, szakszerűen!

Dugulás nagyközségekben is előfordulhat, és elő is fordul olykor, és sokan azt sem tudják hova forduljanak. Nem kell aggódnia a Budapest közeli települések lakóinak sem, közel a segítség!

Ha dugulást észlelünk, forduljunk azonnal duguláselhárításban jártas szakemberhez. Mielőtt ilyen helyzetbe keröülnénk,mi magunk annyit tehetünk, hogy nem dobunk semmit felelőtlenül a csatornába, óvatosan öntjük ki a felmosó vizet, hogy ne maradjon benne felmosórongy, ügyelünk, hogy a toalett illatosítók ne essenek bele a wc-be!

Solymár nagyközség Pest megyében található, a Pilisvörösvári járásban, Magyarország legnépesebb községe, lakóinak száma több  mint 10  ezer fő.

Solymár már az 1980-as évek óta felkapott  célpontja a budai környező településekre  kiköltözni vágyó fővárosiaknak ,bár  elsősorban a fővárosi elit és értelmiségi családok választják lakóhelyüknek. A település ma tömegközlekedési járatokkal közvetlenül megközelíthető.

Solymár az Aranyhegyi-patak, a Jegenye-völgy, a Budai-hegység és a Pilis által közrefogott területen helyezkedik el.

Solymár látnivalói: Dr. Jablonkay István Helytörténeti Gyűjtemény, Római katolikus templom ,Hősi emlékmű,  Templom téri ülő Krisztus-szobor, Kitelepítési emlékmű a templom hátsó homlokzatán, Wass Albert-mellszobor , Hagyomány” szoborcsoport, Millenniumi emlékoszlop és emlékfa,Csíkpálfalvai kopjafa, Resurrexi” szobor, A Mátyás-szobor, Szent József-szobor, Egyházközségi gyűjtemény, Emlékkő a solymári svábok betelepedésének 300. évfordulójára, Apáczai Csere János Művelődési Ház és Könyvtár , Református templom, “Hivatal Galéria”,Régi parasztház a Kossuth utcában,Taller Mátyás emléktábla,A Waldorf Pedagógiai Intézet épülete,Szenthelyi-Molnár István tábori főesperes emlékkeresztje “A festő és modellje” festmény (Marczibányi u. 8. falán)

Közkedvelt kirándulóhelyei: Rózsika-forrás, 1948-as emlékmű maradványai a Jegenye-völgyi nagytisztás fölötti magaslaton,Világháborús  emlékmű maradványai,Ördöglyuk-barlang; Zsíros-hegy ,A Szarkavár felújított romjai,A középkori solymári királyi vár, Brit katonai temető ,Szél-hegyi Golgota, Disznó-forrás .

Mint látjuk Solymáron számtalan látnivaló és kirándulóhely van, érdemes ellátogatni a településre.