Duguláselhárítás gyorsan, szakszerűen!

A több mint 23 ezer fős Gyálon is gyakran fordul elő dugulás, amikor a szennyvízvezetékben elakad valami, és nem tud a szennyvíz szabadon távozni. Ilyenkor szükség van a duguláselhárításra, az ezzel foglalkozó szakemberre, aki eltávolítja az oda került tárgyat és szabad folyást biztosít újra a szennyvíznek.

Ha megfelelő szakembert hívunk, akkor biztosak lehetünk benne, hogy a duguláselhárítás gyors és sikeres lesz, mihamarabb élvezhetjük házunk komfortját!

Régebbi ingatlanok, idősebb csövek esetén fokozottan ügyeljünk, hogy elkerülhessük a dugulást!

Gyál város Pest megyében található, a Gyáli járás és kistérség központja. Budapesttől délkeletre, közvetlenül a város határában található helység.

1950 után, a mezőgazdaság átalakítása következtében a lakosság zöme a fővárosi gyárakban dolgozott, Gyál népessége  is rohamosan nőtt. A gyors és nagyszámú betelepülés készületlenül érte a községet: ki kellett építeni az infrastruktúrát, közösséget kellett alkotni. A hetvenes évektől kezdődően a foglalkoztatási lehetőségek jelentős bővülése jellemezte Gyált, ekkor  kapott fontos szerepet az ipari üzemek Budapestről Gyálra költözése. Ezáltal jelentősen nőtt  Gyál térségi szerepe is. A térség dinamikus fejlődésének ma is szilárd alapját jelentik az akkor betelepült üzemek, bár azóta fontos  változások történtek.
1997. július 1-jén Gyált várossá nyilvánították. Azóta minden évben a nyár utolsó szombatján szabadtéri programokkal ünnepli a város lakossága az eseményt.

1990 után nemzetgazdasági szinten is jelentős beruházások kezdődtek a településen.. Az autópályák közelsége miatt a városban telepedtek le nagyobb üzemek, logisztikai központok. Ma több száz vállalkozó és gazdasági társaság tevékenykedik az iparban, a kereskedelemben, és kínálják szolgáltatásaikat.

Ma már  kiépült a vonzáskörzet lakosságát is kiszolgálni képes intézményhálózat: zeneiskola, szakközépiskola, könyvtár, szakosított orvosi rendelő, gyógyszertárak, térségi vízmű, csatornamű és hulladék kezelő vállalat található Gyálon. A város infrastruktúrája  (villany, gáz, ivóvíz, szennyvíz, telefon, internet)  100 %-os.

A városban ma már okmányiroda is működik, a közbiztonságot rendőrőrs és polgárőrség biztosítja. Gyál a környező településeket magába foglaló kistérség központja. Itt működik a környező településeket ellátó egészségügyi ügyeleti szolgálat is.