Duguláselhárítás gyorsan, szakszerűen!

Sajnos Budaörsön is előfordul, hogy szükség van a duguláselhárítással foglalkozó szakemberek munkájára, itt is megtörténik, hogy valami bekerül a szennyvízvezetékbe és eltömíti azt. Ha azt vesszük észre, hogy a víz nem folyik le, vagy csak nehezen, akkor nagy valószínűséggel duguláselhárításra van szükségünk.

Ugyan érdemes megpróbálkozni különféle praktikákkal: Először is távolítsuk el a hajat, szöszöket, lerakódott szappanmaradékot a lefolyókból, majd öntsünk bele szódabikarbónából és ecetből készült elegyet. Hagyjuk egy éjszakán át hatni, majd öblítsük le alaposan forró vízzel. Ha ez segítséget jelentett, akkor ismételjük meg olykor, és vigyázzunk, hogy ne kerüljön a lefolyóba semmi olyan, ami dugulást okozhat.

Ha nem jártunk sikerrel, akkor hívjunk szakembert, aki megszabadít minket a dugulás kellemetlenségétől.

Budaörs a  Budai-hegység – Szabadság-hegy csoportja, a Csiki-hegyek és a Tétényi-fennsík között terül el a Budaörsi-medencében.

Azonban, ha már Budaörsnél tartunk, ne csak a kellemetlenségekről essen szó, nézzük meg mit tudhatunk erről az 1986-ban várossá vált településről!

Budaörs festői környezetben fekszik a Budai-hegység déli peremén, ahol találkoznak a  modern építészet elismert alkotásai, a páratlan szépségű természeti környezet és a történelmi múlt emlékei. A város kereskedelmi zónájában vezet át a Budapestet Béccsel, illetve a Balatonnal összekötő, M1-M7-es autópályák közös szakasza,ennek okán  Budaörs joggal nevezhető a főváros  nyugati kapujának.

Ha a festői szépségű Kőhegyről lenézünk,megpillantjuk az óváros hangulatos utcáit, a egykori borospincéket, a Kálvária-dombot,valamint a  200 éves barokk katolikus templomot. A település kertvárosi negyede egyre népszerűbbek a fővárosból kicsit kijjebb vágyakozók körében, akik a zajos életnél egy kicsit nyugodtabb, békésebb életmódra vágynak.

Budaörs 1986-ban várossá lépett elő, és a rendszerváltást követő években  dinamikus fejlődésnek indult. 2006-ban a legfejlettebb településnek minősítették. 2005-ben Budaörs lett a  legvállalkozóbarátabb város, címet, a 2009-ben pedig itt volt a legmagasabb a vásárlóerő. A kereskedelmi központokba szívesen látogatnak el más települések lakói is. A városban lévő  ipari park szép számú vállalkozásnak nyújt telephelyet.